- Disk Kapasitesi: 1 TB
- Bağlantı Özellikleri: USB 3.0
- Renk: Beyaz - Kırmızı
- Boyut (inç): 2.5 inch
- Menşei: Çin
- Garanti: 24
STHN1000403 / 109184
Seagate 2,5" 1TB Backup Plus Slim USB3.0 Kırmızı Taşınabilir Disk
484 TL
- Garanti
- Karşılaştır
- Stoktaki Mağazalar
- Mağazadan İade
Disk Kapasitesi:
Toplam Yorum: (0)
İlk Yorumu Sen Yap
Bu Ürüne Bakanlar Bunlara da Baktı
Bu Ürünü Alanlar Bunu da Aldı

SEAGATE 2,5" 1TB BACKUP PLUS SLİM USB3.0 KIRMIZI TAŞINABİLİR DİSK ÖZELLİKLERİ
SEAGATE BACKUP PLUS SLIM TAŞINABİLİR DİSK
İyi Şeyler Artıp Durur
Bir düşünün. Fotoğraflar, filmler, belgeler. Telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar. Dijital dünyanız, hızla büyüyen birçok parçadan oluşuyor. Tüm bu dosyaları tüm bu cihazlarda yönetmenin kolay ve sıkıntısız olması gerektiğine inandığımızdan, işleri dengelemenize yardımcı olmak için birinci sınıf taşınabilir sabit disk ailesi tasarladık.
Yüksek Kapasite. Gösterişli Stil.
Zarif ve küçük. Rahat ve dokulu. Backup Plus, size özel görünümü tamamlamak için çeşitli stillerde sunulur. İster yıllık vergi belgelerini ister sürekli büyüyen yüksek çözünürlüklü fotoğraflarınızı depolayın, kapasite sorunu yaşamazsınız.
USB-C, USB 3.0 için Hazır
İstediğiniz arabirime uygun Backup Plus sabit diskini kolayca seçebilirsiniz. Ultra Touch, USB-C ve USB 3.0 bilgisayarlarıyla çalışırken Portable ve Slim, USB 3.0 ile çalışır. Tümü, kutudan çıkar çıkmaz Windows® ve Mac® ile değişimli olarak kullanılabilir (Time Machine ile kullanım için yeniden biçimlendirme gerekebilir).
Gelişmiş Veri Güvenliği
Görevinin gerektirdiklerinden daha fazlasını yapabilen bir sabit diske mi ihtiyacınız var? O hâlde Backup Plus Ultra Touch'ı seçin. ABD hükümeti ve tüm dünyadaki istihbarat kurumlarıyla aynı standardı kullanan parola koruması ve donanım şifrelemesi sayesinde, dijital hayatınızın güvende olduğunu bilerek içinizi rahat tutabilirsiniz.

Kullanışlı Yedekleme
Belki yedekleme konusunda hassassınızdır. Belki sürekli yarına erteliyorsunuzdur. Tarzınız ne olursa olsun, Backup Plus taşınabilir diskleri size bir dizi kullanımı kolay yazılım aracı sunar.
Tek tıklamayla istediğiniz zaman yedekleyin.
Saatlik, günlük, haftalık veya aylık otomatik yedeklemeler programlayın.
Sorunsuz dosya yönetimi için yansıtma klasörleri.
Bu ürünle toplam 0 yorum yapıldı.
5 Yıldız
%0
4 Yıldız
%0
3 Yıldız
%0
2 Yıldız
%0
1 Yıldız
%0
Tüm yorumları görüntülediniz.
CardFinans 2+4 taksit kampanyasına Enpara kredi kartları, Fix Card’lar ve ticari kartlar dahil değildir.
Paraf ve Cardfinans kartlarında 150 TL altı işlemlerde artı taksitler yansımayacaktır.

Taksit Sayısı | Aylık Tutar (TL) | Toplam Tutar (TL) |
---|---|---|
3 | 161,33 TL | 484 TL |
4 | 121,00 TL | 484 TL |

Taksit Sayısı | Aylık Tutar (TL) | Toplam Tutar (TL) |
---|---|---|
3 + 1 | 121,00 TL | 484 TL |

Taksit Sayısı | Aylık Tutar (TL) | Toplam Tutar (TL) |
---|---|---|
3 | 161,33 TL | 484 TL |

Taksit Sayısı | Aylık Tutar (TL) | Toplam Tutar (TL) |
---|---|---|
2 | 242,00 TL | 484 TL |
3 | 161,33 TL | 484 TL |
4 | 121,00 TL | 484 TL |

Taksit Sayısı | Aylık Tutar (TL) | Toplam Tutar (TL) |
---|---|---|
3 | 161,33 TL | 484 TL |
4 | 121,00 TL | 484 TL |

Taksit Sayısı | Aylık Tutar (TL) | Toplam Tutar (TL) |
---|---|---|
4 | 121,00 TL | 484 TL |

Taksit Sayısı | Aylık Tutar (TL) | Toplam Tutar (TL) |
---|---|---|
Peşin | 484 TL | 484 TL |

Taksit Sayısı | Aylık Tutar (TL) | Toplam Tutar (TL) |
---|---|---|
Peşin | 484 TL | 484 TL |

Taksit Sayısı | Aylık Tutar (TL) | Toplam Tutar (TL) |
---|---|---|
3 | 161,33 TL | 484 TL |
Hatalı olduğunu düşündüğünüz ürün için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Bu Kategoride En Çok Bakılanlar

TESTLER SIRASINDA KULLANILAN ‘SYSMARK 2018’ TEST ADIMLARI
- Bilgisayarın BIOS ayarları fabrika ayarlarına geri döndürülür.
- Notebook formatlanır, yeni işletim sistemi kurulur. Yapılan testler Microsoft Windows 10 Home Single Language (ENG) kullanılmıştır.
- Sysmark 2018 gereksinimlerinden dolayı, klavye ingilizce olarak ayarlanır.
- Driver Pack Solution programı ile Bilgisayar üzerine driver’ların son versiyonları yüklenir.
-
Sysmark 2018 test gereksinim olarak aşağıdaki göstergeler tanımlanan değerlere ayarlanır.
- Network adaptörleri = Açık
- Görev çubuğu = Görünür
- Arama bölümü = Görünür
- Hata günlükleri temizlenir. ‘Error Failed report’
- Grafik ayarı 1280*800 olarak ayarlanır. Eger bilgisayar bu çözünürlüğü desteklemiyor ise 1366*768 ayarlanacaktır.
- Sysmark 2018 uygulması kurulur.
- Bapco web siteside yayınlanmış son güncelleme olan Sysmark 2018 v1.0.2.58 Patch 2 paketi yüklenir. Sysmark 2018 sürümü bu güncelleme ile ‘v 1.0.0.48’ versiyonun yükselmektedir.
- Sysmark 2018’i çalıştırdıktan sonra System Configuration Tool ayarlarında Required ayarları tüm testlerde ‘Enable’ durumuna getirilir.
- Sysmark 2018’i çalıştırdıktan sonra System Configuration Tool ayarlarında Recommended ayarları tüm testlerde ‘Enable’ durumuna getirilir.
- Sysmark 2018’i çalıştırdıktan sonra System Configuration Tool ayarlarında Optional ayarları tüm testlerde ‘Disable’ durum getirilir.
- Tum yapılan testler 3 Iteration şeklinde çalıştırılmıştır.
YORUM YAP
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
GİRİŞ YAP / ÜYE OL